Konferencija mreže REYN Hrvatska ‘Prakse koje pomiču granice’

Admin Novosti

Pučko otvoreno učilište ‘Korak po korak’ organizira konferenciju ‘Prakse koje pomiču granice’ u okviru djelovanja Mreže podrške romskoj djeci REYN Hrvatska, koja će se održati 10. prosinca 2018. u Hotelu Kaj u Mariji Bistrici.

Na konferenciji na kojoj očekujemo više od stotinu stručnjaka iz Hrvatske i regije u području odgoja i obrazovanja, kao i integracije i prava djece Roma, biti će predstavljene dobre prakse iz Hrvatske i regije u području integracije djece Roma, s posebnim naglaskom na odgoju i obrazovanju.

Također, na ovom događaju bit će dodijeljena priznanja ‘REYN prakse u 2018. godini’, kojima se nastoji naglasiti važnost doprinosa pojedinaca i ustanova u pružanju podrške djeci Romima (poziv i obrazac za predlaganje REYN praksi nalaze se u prilogu). Detaljan raspored događanja bit će objavljen naknadno na web stranici i Facebook stranici REYN-Hrvatska.

Za sve članove REYN-Hrvatska te članove drugih nacionalnih REYN mreža konferencija je besplatna. Za osobe koje nisu članovi REYN mreže kotizacija iznosi 100 kuna.
Molimo Vas da svoje sudjelovanje prijavite popunjavanjemprijavnog lista u prilogui slanjem na adresu tamara@korakpokorak.hr ili putem sljedećeg linka:

najkasnije do 30. studenoga 2018. Napominjemo da je broj sudionika ograničen, pa se prijave primaju do popunjavanja mjesta.

Prijavnica

REYN_priznanje_poziv

Obrazac-za-nominaciju_REYN_praksa

program konferencije